Kunder

Vores kunder er i godt selskab med en række af Danmarks mest interessante virksomheder og organisationer.

Effektiv kommunikation handler om at dyrke og styrke relationer: Fra den interne organisering til den eksterne dialog med kunder og samarbejdspartnere, samfund og medier.

Vi er stolte over at arbejde sammen med bl.a.:


TeliaTelia i Danmark er en del af TeliaSonera-koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i Norden og Baltikum. Relate bistår Telia med sparring om og eksekvering af strategisk PR.


MagasinMagasin har gennem snart 150 år manifesteret sig som et af Danmarks mest kendte brands med stormagasiner i København, Aarhus, Odense, Lyngby, Rødovre og Fields. Relate samarbejder med Magasin om udvikling og implementering af virksomhedens Tone of Voice.


SOS InternationalDagligvarekoncernen Dagrofa driver kæderne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb – samlet set omkring 522 butikker hvoraf 44 butikker er ejet af Dagrofa. Dagrofa beskæftiger sammenlagt omkring 14.500 medarbejdere, inklusiv ansatte i kædebutikkerne.


TV2TV 2 | DANMARK er en af landets største mediekoncerner. Stationen råder over seks tv-kanaler og har mere end 1000 medarbejdere.
Relate samarbejder med TV 2 om planlægning og eksekvering af PR.


Forsvarets Koncernfælles Informatiktjeneste (FKIT) leverer IT-løsninger og rådgivning til det danske forsvar. Virksomheden servicerer +17.000 brugere i hæren, søværnet og flyvevåbnet. Relate har for FKIT gennemført et sprogligt employer branding-projekt, der skal præsentere virksomhedsprofilen med fokus på missionen, ydelserne og værdigrundlaget.


Høje Taastrup kommuneHøje-Taastrup Kommune har anlagt en 42 km. lang cykel- og motionsrute. Undervejs på ringen er etableret grillpladser, shelters, legeområder mv. Sammen med designbureauet Re-public har Relate produceret kort og beskrivelser til Maratonringens i alt seks forskellige ruter.